MAST OD DIVLJEG KESTENA I GAVEZA

40,00kn80,00kn

Za narudžbu ovog proizvoda molimo da koristite kontakt formu na našoj web stranici https://www.obecana-zemlja.hr/kontaktirajte-nas/

Hvala

Obriši
SKU: N/A Kategorija:

MAST OD DIVLJEG KESTENA I GAVEZA

Mast od divljeg kestena i gaveza može pomoći kod: proširenih vena, kapilara, tromboze, slabe cirkulacije, upale mišića, zglobova i reumatskih bolesti, ozljeda tetiva, hemeroida.
Naši stari preci znali su cijeniti prirodu i sve blagodati koje nam ona nesebično pruža.
Primjena: Nanosi se na oboljelo mjesto dva ili više puta dnevno. NEMA KONZERVANSA. ČUVATI NA HLADNOME MJESTU.
Za sve koji imate poteškoća s proširenim venama, ispucanim kapilarama, artritisom, sportskim ozljedama, hemeroidima; koji ste već pomalo umorni od široke palete proizvoda koji su preplavili tržište i nisu orijentirani na eliminaciju štetnih konzervansa.
Mast divljeg kestena i gaveza sadrži nerafinirani pčelinji vosak koji je sam po sebi prirodni konzervans. Sastojci nisu tajni. Oni su vrlo dobro posloženi, potpuno prirodni sastojci, rukom ubrani i po starinskoj recepturi spojeni u jedno. A da može pomoći znaju mnogi koji su je probali i koji ju i dalje koriste; uvjerili su se u snagu njenog djelovanja i moć prirode koja liječi. Mast divljeg kestena i gaveza pronašla je svoje mjesto u ljekovitoj vitrini mnogih domova i pomaže… na zadovoljstvo sviju, vraćamo se Prirodi; našoj Majci, našoj Čuvarici…

Sastav: MASLINOVO ULJE, lat. Olea Europeae, DIVLJI KESTEN, lat. Aesculus hippocastanum, GAVEZ, lat. Symphytum officinale, NEVEN, lat. Calendula officinalis, LAVANDA, lat. Lavandula officinalis, GOSPINA TRAVA, lat. Hypericum perforatum, RUŽMARIN, lat. Rosmarinus officinalis, CRNI SLJEZ, lat. Malva vulgaris, PČELINJI VOSAK, lat. Cera flava.

Težina N/A
Pakiranje

100 ml, 30 ml